Connect with us

רכב

סונול EVI תאפשר תשלום באשראי בעמדות הטעינה

Published

on



מגיע כעת הגל השני של הלקוחות, מי שאין להם בהכרח חנייה קבועה ותלויים ברשת הציבורית, זו אחת הסיבות להאטה במכירות.

"זה נכון וגם אין עידוד ממשלתי לרכישה, וגם זה פוגע במכירות. העלאת מס הקנייה השנה הייתה מוקדמת מדי, היא הייתה צריכה להתרחש אחרי שיש יותר חשמליות על הכביש. מה שכן השתנה השנה לטובה הוא גידול ברכישות חשמליות בידי חברות הליסינג עבור הלקוחות שלהן ואנחנו נערכים לתת מענה לכך. אנחנו בשלבים האחרונים לקראת השקת דלקן חשמלי, שיפעל כמו שיש היום ברכבי בנזין. ואנחנו יודעים להציע לציי הרכב חבילה משולשת, של עמדת טעינה במשרד, בבית ופתרון טעינה למי שצריך בדרכים, כולל דוחות מי טען, איפה טען, מתי ובכמה. להפוך את הכל לקל ופשוט כמו ברכבי בנזין. חברה עם חמישה רכבים שרוכשת מאיתנו חבילה כזאת מקבל 1,500 שקל לטעינה בעמדות הציבוריות. חברות עם ציים גדולים יותר יכולות לקבל יותר. אנחנו רוצים שהדבר הזה יעבוד, ולכן אנחנו מוצאים את כל הפתרונות כדי שהחברות יעברו לחשמליות".

עדיין אין פתרון לבעיית הרכבים שתופסים עמדות טעינה, אם רכבי בנזין, ואם חשמליות שסיימו לטעון ולא פינו את העמדה.

"אנחנו עובדים על פתרון גם לזה, עם מצלמות שיסייעו לרשויות המקומיות לאכוף, ומצד שני אפשרות ללקוחות להתחבר לעמדת טעינה איטית ב-19:00, ולהתחיל את הטעינה ב-23:00 כאשר התעריף יותר, ולשלם פחות".



Source link

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רכב

הנחות: 52 אלף שקל במאזדה, 47 אלף שקל בב.מ.וו

Published

on



שני מהלכים שיווקים של דלק מוטורס, יבואנית מאזדה וב.מ.וו, ממחישים את מצבו של שוק הרכב כעת, ואת מה שעומד מאחורי העלייה במכירות שהציג בחודש מאי.

באופן חריג הכריזה היום דלק על הורדה מחירי המחירון של הקרוסאובר 7/8 מקומות CX-90, דגם שמוגדר בידי היצרנית כיוקרתי, עם רמות אבזור ואיכות גבוהות מהמקובל אצל היצרנית, ונמכר עד כה בישראל במחירים של 330-400 אלף שקל.

גרסת הבסיס טורינג, עם מנוע 3,300 סמ"ק טורבו בנזין (284-345 כ"ס), הוזלה ב-38 אלף שקל ל-289 אלף שקל, הוזלה של כ-12%. גרסה מאובזרת יותר, פריפרד, הוזלה ב-52 אלף שקל ל-310 אלף.



Source link

Continue Reading

רכב

8 עצורים בצפון בחשד שהתחזו לאחרים במבחני תיאוריה

Published

on



מהחקירה עולה, כי מנהלת המרכז לבחינות תיאוריה בנצרת, קשרה קשר עם אחרים אשר שימשו או כמתווכים או כנבחנים מתחזים ותיאמה מבחני תיאוריה במרמה ושלא כדין עבור אחרים.

החשודים, בני 49, 54, 52, 22, 30, 51 ו-32 נעצרו על-ידי בלשי ימ"ר את"ן, לוחמי מג"ב ויס"מ כנרת, בצפון ובדרום הארץ.

השמונה הובאו לחקירה במשרדי ימ"ר אגף התנועה, בסיומה הוארך מעצרם של חמישה מהם בבית משפט השלום בעכו. שלושה חשודים נוספים שוחררו בערבויות מגבילות ובהן – 5 ימי מעצר בית.



Source link

Continue Reading

רכב

משרד האנרגיה מקדם מאגר לאומי של עמדות טעינה לרכב חשמלי

Published

on



בנוסף, מוצע כי תוטל חובה על גורמים עסקיים משמעותיים הפועלים בענף עמדות הטעינה (יבואני עמדות טעינה, מתקיני עמדות טעינה ועוד) לדווח באופן תקופתי על עמדות הטעינה הציבוריות והפרטיות בישראל.

המידע ישמש את הממשלה והציבור לקבל תמונת מצב עדכנית על ענף הטעינה המתפתח, ולגבש מדיניות ממשלתית והסרת חסמים מותאמת.

אולם חבל שבאותה הזדמנות לא מטפלת המדינה בבעיה משמעותית אחרת בתחום הטעינה: סירובן של החברות לשתף פעולה ולאפשר לשלם דרך אפליקציות חיצוניות על הטעינות. רק חלקן ודווקא לא הגדולות הסכים לכך בינתיים, ונהגי חשמליות צריכים להחזיק בנייד חמש אפליקציות ועדיף גם צ'יפים לטעינה של כל חברה בנפרד. ועוד לא דיברנו על היעדר האפשרות לשלם בכרטיס אשראי ברוב המוחלט של העמדות. הדבר דומה לנוסע בתחבורה ציבורית שיצטרך להחזיק בנפרד אפליקציות תשלום או כרטיסי רב קו נפרדים לאגד. דן, סופרבוס, רכבת ישראל וכו'.

במשרד האנרגיה אומרים בתגובה כי הצורך במאגר מידע אחד עלה בסקרים שהוא מבצע. המשרד בוחן את סוגיית הסליקה ההדדית, וכי בשלב זה אפשר לומר כי לא מדובר במדיניות הנפוצה בקרב המדינות המפותחות. חשוב להדגיש כי בניגוד לענף כמו תחבורה ציבורית, בו הממשלה מהווה שחקן פעיל במערכי התשלום (גבייה וכו'), שוק עמדות הטעינה מבוסס כולו על חברות פרטיות ואין בו מעורבות ממשלתית או גורם המרכז את התשלומים.

עוד נמסר כי "בסיס המידע האחיד והמחייב לכל החברות, שאנחנו מקימים עכשיו, יכלול בקרה ואחידות בצורת הדיווח, והוא יהווה תשתית משמעותית לסליקה הדדית בעתיד, בין אם תתפתח באופן אורגני על ידי השוק או באמצעות רגולציה ממשלתית".



Source link

Continue Reading

כל העדכונים